Tramitació de la documentació tècnica de BT

Segons comunicat de Fecsa-Endesa del 21 de maig amb motiu de la Llei 17/2007 de 4 de juliol i del RD 485/2009 de 3 d’abril, a partir de l’1 de juliol de 2009 l’activitat de subministrament a tarifa deixa de formar part de l’activitat de distribució.

Per aquesta raó, l’empresa Endesa Distribució Eléctrica, SLU deixarà de realitzar les operacions de contractació de clients, que passaran a ser assumides per les empreses Comercialitzadores, bé per haver triat els clients passar a Mercat Lliure, bé per acollir-se a  la Comercialitzadora d’últim recurs, (CUR).

Per tant, posem en el seu coneixement que a partir del dia 1 de juliol de 2009, Endesa Distribució Eléctrica, SLU no podrà tramitar las documentació tècnica de les instal·lacions de baixa tensió, segons possibilita l’article 4.4 del Decret 363/2004, havent de tramitar-se auesta documentació a través d’una entitat d’inspecció i control (EIC).

 

Os passem un triptic de les tarifes amb potencies de fins a 10 kw. i potencia de més de 10 kw. a: Document – Eléctricitat

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.