Col·laborador nou al gremi Garbet TRADE

foto_collaborador_EXPERT_Riscos_4-12-09-r 
 Recentment Garbet TRADE, S.L. ha arribat a un acord de
 col·laboració amb el Gremi d’instal·ladors de l’Alt Penedès per
 integrar als associats que ho desitgin en una iniciativa de gestió
 conjunta en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals.

Es tracta d’una proposta innovadora (vegi’s el seu contingut al pdf penjat a la web del gremi) on intentem conciliar una millora del servei amb una reducció substancial dels costos del mateix mitjançant l’aprofitament de les sinergies generades a la gestió conjunta d’aquest àrea.

A més, aquest enfocament permet abordar problemes, si més no incòmodes com per exemple la formació en PRL lligada al conveni o la targeta professional, de forma conjunta, àgil i còmoda.

Creiem que en temps de crisi nomes sobreviuen les empresa que són capaces d’adaptar-se a la situació del mercat, la qual cosa implica majoritàriament saber reduir costos; però també sabem que en temps de crisis és quan més s’aguditza l’enginy i en conseqüència quan es desenvolupen les millors idees que després acaben donant a les empreses que les desenvolupen un valor diferencial permanent.

Aquest valor diferencial es concreta a llarg termini en prestigi i en l’orgull de ser diferent e innovador per haver intentat arribar a l’excel·lència en els seus plantejaments empresarials.

Crec que aquesta idea bé es mereix que li dediquin una miqueta del seu temps, fent-li un cop d’ull a la documentació esmentada (web gremi) i sobretot atenent al personal de GARBET Trade que pròximament es posarà en contacte amb vostès per a informar-los en detall i per a recollir la seva opinió referent a aquesta proposta.

Espero que en el marc del desenvolupament d’aquesta idea ens coneguem pròximament. Fins a llavors, rebin una cordial salutació.

Lluís Sala Montseny

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.