Comunicat de la constitució de FENIE ENERGIA,S.A.

Constitucin_FENIE_Energa3-r Com ja es ven sabut per a tots els agremiats, també, han estat uns
 quants del nostre “gremi” els que varen participar en fer-se socis de
 la companyia recientment constituïda FENIE ENERGIA,S.A.
 Doncs bé ara aquí us adrecem el primer comunicat rebut per part de
 FENIE ,
de com va anar la citada constitució.

Neix FENIE ENERGIA S. A , l’empresa comercialitzadora amb més socis d’Espanya, L’acte oficial de constitució de FENIE ENERGIA S. A., va tenir lloc el passat dimarts 2 de març, a Madrid, amb la presència del voltant d’un centenar de socis i accionistes, enmig d’una expectació sense precedents en el col·lectiu d’empreses instal·ladores.
La companyia comercialitzadora d’energia elèctrica amb més socis d’Espanya neix amb un capital social de més de 5,4 milions d’euros i gairebé 1.400 accionistes, entre empreses instal·ladores, associacions i inversors, més la participació de la pròpia Federació Nacional.

Si feu clic a llegir méstrobareu tot el redactat enviat per FENIE

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.