Ferca Territorial Barcelona

_MG_1301-rclip_image002 Ambròs Martínez i Oliver

 Nomenat President de 
 
  
 FERCA TERRITORIAL BARCELONA
 

El President del Gremi de Badalona, el Sr. Ambròs Martínez Oliver, ha estat
nomenat President de Ferca Territorial Barcelona en les recents eleccions celebrades el passat mes d’abril.

La seva elecció i mandat al capdavant de la Federació territorial s’estableix per un període inicial de 4 anys. Per altra banda, s’ha fixat una nova seu, situada en la C/ Entença nº 61, 5ª planta 08015 Barcelona. El canvi es produeix seguint l’establer en els Estatuts vigents.

El Sr. Ambròs Martínez ha expressat la seva satisfacció a l’hora  d’assumir la representació com President de la FTB i ha transmès el seu ferm compromís de seguir treballant pel sector i les empreses instal·ladores del col·lectiu “amb la mateixa dedicació i en la mateixa línia que el meu antecessor, el Sr. Francesc Balaguer, al que estem molt agraïts per la seva labor”. Així mateix, ha recalcat d’absoluta normalitat amb la qual s’ha produït el relleu i la continuïtat que tindran tots els projectes i activitats de FTB, així com les ganes d’incorporar-ne d’altres de nous, durant el seu mandat. 

Perfil del nou president 

Empresari de les instal·lacions amb una extensa trajectòria en el sector, Ambròs Martinez Oliver (Badalona 1966) és president de l’associació d’empreses instal·ladores del Barcelonès i Baix Maresme AEMIFESA fundada en l’any 1954, i membre de la Junta directiva de Ferca Catalunya des de l’any 1995 entre d’altres càrrecs.

  Barcelona, 12 de Maig 2010

Mes informació:

Antoni Ruiz 93.384.60.75

aruiz@aemifesa.org

Entença,61,5ª planta

08015 Barcelona

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.