Subvencions 2010 per a projectes d’estalvi i eficiència energètica i d’energies renovables

imagenes_logo_ahorra_dd34e9c21ENERGIES RENOVABLES

(Ordre ECF 393/2010)

L’ordre d’ajuts del 2010 per les actuacions en l’àmbit de les energies renovables és una de sola que inclou línies en règim reglat i línies en règim de competència competitiva.

En el cas dels sol·licitants que realitzin activitat econòmica, tots els ajuts es subjectaran als reglaments de mínims vigents, a excepció de les instal·lacions d’energia solar tèrmica i d’aprofitament de la biomassa que s’hagin iniciat amb posterioritat a la data de publicació de l’Ordre de subvenció i de les instal·lacions d’aprofitament energètic del biogàs, que estaran subjectes al Reglament General d’Exempció. Per més detall consultar l’article 3.3 i la disposició addicional segona de l’Ordre de subvenció.

Trobareu la fitxa resum en el següent enllaç : sector

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.