Nova EIC

 

Benvolgut Sr. President,

Em poso en contacte amb vostès per tal de concertar una entrevista el mes aviat possible per tal d’informar-los de l’autorització aconseguida per la nostra empresa, per realitzar les inspeccions inicials a l’àmbit territorial de Catalunya.

La nostra empresa és la primera autoritzada per la Generalitat de Catalunya per realitzar Inspeccions Inicials d’Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió com Organisme de Control ( Decret 363/2004, de 24 d’agost), quan fins ara només podien fer-ho les empreses privades ECA o ICICT.

La nostra empresa és lider mundial en Inspecció, Assajos, Anàlisis i Certificació. L’empresa compta a Espanya amb més de 2800 persones, de les quals més de 500 a Catalunya.

L’objectiu de la nostra empresa és oferir un servei àgil i de qualitat.

La nostra empresa té una infraestuctura i una experiència a nivell nacional que ens permet oferir a Catalunya un servei de qualitat amb un temps de resposta inmediat. Realitzem les inspeccions en el mateix dia o màxim en 48 hores. Els certificats d’inspecció i la presentació de la resta de documentació a l’òrgan competent de l’administració la realitzem en màxim dos dies.

El temps de resposta a la sol·licitud d’ofertes també és del mateix dia o màxim 48 hores per pressupostos específics.

Oferim un servei gratuït d’assessorament tècnic i administratiu i aportem als nostres clients tota la documentació que puguin necessitar relacionada amb legislació, normes, etc.,

Per realitzar la inspecció inicial necessitarem el Projecte i el document ELEC-1 i emetrem, en cas de resultar favorable, un “Certificat d’Inspecció”. Amb aquest document i la resta que ens entregarà el client ( projecte visat, direcció d’obra, etc.,) farem el registre administratiu a través de l’òrgan competent i tornarem al client les copies segellades per contància de l’instal·lador i per sol·licitud del subministrament d’energia.

Envio adjunta una presentació de la nostra empresa.

Esperant que aquesta informació sigui del vostre interès, resto a l’espera de la vostra confirmació per tal de concertar una entrevista.

Salutacions cordials,

Oscar Costa Moreno

Responsable Àrea Inspecció Reglamentaria

Qualsevol agremiat que estigui interessat en posar-se en contacte am aquesta empresa pot sol·licitar els telèfons i l’adreça a les oficines del gremi, mitjançant les vies habituals, telèfon ,fax o correu electrònic.

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.