Etiquetes Elèctriques

Etiquetes per quadres elèctrics d’obligat compliment segons ITC-26 del REBT de l’any 2002.

 

Per tal de donar compliment a la ITC-26, apartat 5è del vigent REBT, s’han de col·locar, obligatòriament, les “Etiquetes Identificatives de l’Instal·lador” en els quadres de comandament i protecció dels habitatges, en lloc visible, deixant així constància de l’instal·lador que ha realitzat i legalitzat la instal·lació.

 logo_FERCA

Pensem que, a part de complir el reglament, es una bona eina en contra de

intrusisme.

 

PODEU COMPRAR LES  ETIQUETES IDENTIFICATIVES

AMB EL VOSTRE NOM  QUE LEGALITAZÀ LA INSTAL·LACIÓ I EL TELEFON DE LA VOSTRA EMPRESA

 A LES OFICINES DEL  GREMI.

Es venen per full, ( 24 adhesius ) i en aquest fulls el Gremi imprimirà el nom d l’Instal·lador i el telèfon de l’empresa, “data i IGA” ho haurà de posar l’instal·lador  d’acord amb la data i  instal·lació que haurà realitzat.                                                                                                 Les etiquetes, lògicament, hauran de col·locar – se en lloc visibles del quadre de comandament. El seu preu és de 2,25 € (més IVA )

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.