Avís legal

Informació corporativa (LSSICE)

Dades del responsable de www.griap.org

Titular:
Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès
Adreça:
C/ Sant Pere, 9 baixos
08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
Contacte:
Tel.: 93 890 27 06
Fax : 93 817 48 30
E-mail: info@griap.org

Copyright i propietat industrial

La propietat industrial comprèn:

.: Els models d’utilitat (Llei, 11/1986, de 20 de març, de patents)
.: Les marques, logotips i altres signes distintius (Llei 17/2001, de 7 de desembre, de marques)
.: Els models, esquemes i dibuixos industrials
.: Les patents (Llei 11/1986, de 20 de març, de patents)

Els textos, imatges, animacions, dissenys i arquitectures de l’informació digital continguts en aquest web són propietat exclusiva de Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès o dels seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, han de tenir el consentiment exprés de Gremi d’Instal·ladors de l’Alt Penedès.

Llei de protecció de dades

En compliment del que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que, omplint qualsevol formulari en aquesta Site, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès., amb la fi d’informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l’informem de la posibilitat d’exercir el dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un missatge a info@griap.org o adreçant-se per carta a C/ Sant Pere, 9 baixos,  08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona –  España.

No responsabilitat dels continguts de tercers

Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès no es fa responsable dels continguts que puguin aparèixer en els llocs web de tercers amb què s’enllaça des d’aquest web, ni de les dades que en elles es puguin demanar.

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.