Signat nou conveni com a patrocinador

icict-patrocinadorEl passat dia 22 d’octubre, es va signar el conveni com a nou PATROCINADOR per el gremi, de l’empresa TÜV Rheinland Ibérica Inspection Certification & Testing (abans ICICT,S.A.), el qual posa a disposició del gremi els següents serveis …

– TÜV Rheinland Ibérica Inspection Certification & Testing (abans ICICT S.A. ) posa a disposició de la Associació de Instal·ladors de l´Alt Penedès:

– Un servei de recepció i tramitació administrativa de la documentació d’instal·lacions de Seguretat Industrial des del mateix gremi amb atenció personalitzada i directe per personal administratiu de TÜV Rheinland Ibérica ICT , així com assistència tècnica reglamentaria per totes aquelles consultes relatives a la execució i posada en servei de instal·lacions, per part de un tècnic acreditat. Això serà inicialment, tots els dijous de 9 a 12 h.

– Nou servei de consultes mitjançant “Fòrum de Consultes Tècniques”. Consisteix en la possibilitat de poder exposar en una plataforma consultes, preguntes o dubtes i obtenir respostes i assessorament tècnic per part de personal expert en seguretat industrial. El accés a aquest fórum serà a través de la pròpia pagina web del Gremi, i del qual ja us informarem més endavant de forma més detallada.

– Amb la mateixa línia d’oferir un servei d’atenció directe i personalitzat de TUV a tots els associats, amb contracte amb aquesta EIC. per a consultes tècniques també presentem l’opció de contactar amb els nostres tècnics mitjançant contacte telefònic o bé per e-mail:

Tècnic assignat al Gremi:

Rafael León Zambrana

647 642 328

rafael.leon@es.tuv.com

RESPONSABLE ALTA TENSIÓ

José María Grande Gámez

628 275 138

josemaria.grande@es.tuv.com

RESPONSABLE BAIXA TENSIÓ

Javier Vargas Guerrero

667 279 121

javier.vargas@es.tuv.com

GAS

Francisco Cano Jiménez

678458845

francisco.cano@es.tuv.com

CLIMATITZACIÓ

José Pizà

672070318

jose.piza@es.tuv.com

INSTAL.LACIONS FRIGORÍFIQUES

Vladimir Campo Fernández

661235148

vladimir.campo@es.tuv.com

INSTAL.LACIONS PETROLÍFERES

Vladimir Campo Fernández

661235148

vladimir.campo@es.tuv.com

RESPONSABLE AREA ELECTRICITAT

(consultes directes del gremi)

Manuel Cobos

687702955

manuel.cobos@es.tuv.com

Tècnic “guardia” oficines centrals TUV a Barcelona-El Prat

93478 11 31

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.