Targeta professional del Sector del Metall

  Copia_de_Targeta_professional_Tpc  
 Informació sobre la TPC per al sector metall
  
  
 Per el vostre coneixement us informem que el passat dia 12 de 
 novembre es va publicar al BOE, mitjançant Resolució de 29
 d’octubre de 2009 de la  D.G.T, diverses modificacions al Acord 
 Estatal del Sector del Metall. 
  

Breument els punts més importants són:

1. L’ampliació fins al 28 febrer 2010 del termini per efectuar la sol licitud de reconeixement de la formació rebuda abans del 1 de gener 2010 pels treballadors del Sector que treballen en obres de construcció.
2. L’establiment dels criteris de convalidació de la formació dels treballadors en relació amb la recollida en el reglament dels serveis de prevenció, així com la rebuda pels coordinacions de seguretat i salut, i la convalidació de la formació de segon cicle especificada en el AESM.

Per altra banda ens agradaria aclarir que per a tots aquells cursos que es requereixi reconeixement i que no apareguin a la taula de convalidacions, s’haurà d’emplenar
l’annex E de Reconeixement de la Formació – Pàg. 22 del Procediment de la TPC
publicat per FMF: http://www.fmfce.org/ficheros/manual-de-procedimento-sector.pdf

Recordar també que el procediment intern queda pendent després de conèixer quina serà la manera de procedir entre la FMF i FENIE com Punt de Tramitació. Posteriorment la Comissió de Formació, establirà la manera d’actuació entre FENIE (Punt de Tramitació) i les associacions interessades a participar.

En l’apartat de Sector trobareu el BOE del dia 12 de novembre 2009 i també la informació sobre la targeta professional del Sector del Metall.

 

 

 

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.