Resum de l’assemblea general del dia 4-3-2010

El dia 4 de març del 2010, es va celebrar a les instal·lacions de l’Associació Empresarial d’Instal·ladors de l’Alt Penedès, també anomenada col·loquialment “el gremi”, l’Assemblea General, la qual va estar dirigida per totes les vocalies dels membres que composen la junta directiva i, amb una participació del 20% dels agremiats, es varen tractar els següents assumptes:

 

 • Lectura de l’acta 2009, i la seva aprovació
 • Estat de comptes 2009, i la seva aprovació
 • Aquest any 2010 ” el gremi  ” rebrà menys subvenció per fer cursos, ja què el fet de que Espanya és membre de la comunitat europea, aquestes subvencions queden més repartides.
 • La junta participarà activament dins de les diferents comissions de treball – Electricitat, Aigua, Gas, Calefacció i Climatització, Telecomunicacions, Formació – a FERCA CATALUNYA, i així, no tan sols per poder rebre informació, sinó també per prendre decisions que ens afecten.
 • Donat el fet, que 10 dels patrocinadors, que el “gremi” tenia – els magatzem distribuïdors de material, i aquestes aquest any no han volgut fer publicitat  en la nostra pàgina web i col·laborar en el sopar anual del “gremi”, deixant així la seva participació, cosa que ha suposat un descens en els ingresos, això ha estat el motiu de que s’ocasionessin unes pèrdues considerables econòmicament per el “gremi”.
 • Per tant, i havent estudiat totes les fórmules possibles d’haver-hi i per haver, i sentint-ho molt, aquestes pèrdues es veuran repercutides en la quota de l’agremia’t per poder així cobrir les pèrdues. I s’aprova que a partir del proper trimestre la quota a pagar per agremiat es veurà incrementada en un 15 % més en el seu rebut.
 • També es va presentar el pressupost per el present any 2010, amb totes les seves partides, degudament detallades.

Es va demanar la opinió a tots els participants de l’assemblea, sobre el tema de comprar accions per part del “gremi” de FENIE Energia, però degut a les pèrdues existents es va acordar que de moment no se’n compraran.

 • Tot agremiat que necessiti veurà els comptes i el seu estat, queden a la seva total disposició. 

Com sempre per a qualsevol dubte, pregunta o suggeriment, podeu posar-vos en contacte per telèfon o per correu electrònic a les oficines del “gremi”.

Vilafranca del Penedès, 4 de març de 2010

 

Comentaris

  Deixa un comentari

  Has d'estar connectat per comentar un contingut.