Debat energia

 foment1-r L’objectiu d’aquesta primera sessió és abordar el repte de
 l’energia des d’una perspectiva general, socioeconòmica i
 ambiental. Es pretén centrar amb realisme l’estat de la qüestió
 per a poder analitzar diferents possibilitats en presència, a mig i 
 llarg termini, amb l’objecte d’assolir l’equilibri desitjat entre la
 garantia de subministrament, el respecte al medi ambient i el
 manteniment de la competitivitat de l’economia.

 Per això es fixa l’atenció en la composició ideal del mix de generació, atenent a consideracions tecnològiques i ambientals, sense oblidar les seves implicacions socioeconòmiqes. En l’àmbit del mix energètic òptim, destaquem -per la seva complexitat i controvèrsia social- l’energia nuclear i les energies renovables, amb una perspectiva de futur. Per últim, la visió del sector industrial, intensiu en l’ús de l’energia, en un context econòmic especialment complex, ens aproxima amb realisme a una part dels efectes econòmics induïts pel model.  Programa  – Inscripció esdeveniment

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.