Article al 3 de vuit ; L’intrusisme ens afecta a tots

electricista-pel_anunci_al_3_de_vuit_Festa_Major_2010 Què és l’intrusisme? En general, i més concretament en el
 sector d’electricitat, fontaneria, climatització i afins, és quan una 
 persona o més realitzen unes tasques sense estar legalitzades
 per fer-les.

Legalitzades vol dir que estan donades d’alta a la seguretat social, que tenen una assegurança de responsabilitat civil, que formen i equipen el seu personal per a la prevenció de riscos laborals i que fan formació continuada.

 • Si voleu llegir tot l’article que el “gremi” va fer sortir en el setmanari el 3 de vuit el passat divendres, 27 d’agost de 2010, feu clic en Sector, i  s’obrirà un pdf, amb el citat article, on també i trobareu, la llista de totes les Empreses Instal·ladores Associades (nom de l’empresa, número de telèfon i població).

  Agraïm el suport a les empreses patrocinadores :
  A
  BC 
  AME
  ECA
  ISOVERI
  TÜVRheinland  (ICICT)

   

   

Comentaris

  Deixa un comentari

  Has d'estar connectat per comentar un contingut.