BOE 14-10-2010, Resolució que estableix línies de suport econòmic i d’incentivació

CLIPART5Ccontabilidad11Informem que en el Butlletí Oficial de l’Estat que es va publicar el dia 14 d’octubre, Resolució de 28 de setembre de 2010, de la Secretària d’Estat d’Energia, pel qual es publica la Resolució del Institut per a la diversificació i Estalvi de l’Energia, pel qual s’estableixen les línies de suport econòmic i incentivació a la participació de les empreses de serveis energètics en el Pla d’activació de l’eficiència energètica en els edificis de l’Administració General de l’Estat.

Aquest programa constarà de dues línies:
A. Actuació tipus A: Compensació de les despeses incorregudes per part de les empreses de serveis energètics (ESE) que, sense ser adjudicatàries, hagin estat prèviament convidades a presentar la seva oferta final en el diàleg competitiu (si són més de tres, les dues amb més puntuació).
B. Actuació tipus B: Línia de suport a les AQUEST adjudicatàries, per a la realització d’inversions per implementar mesures d’estalvi i eficiència energètica.

El finançament disponible per a aquest programa és de 44.200.000 euros, dels quals 4.200.000 euros estan disponibles per a l’actuació A i el restant per a l’actuació B.

Aquest programa finalitza quan es finalitzi el pressupost disponible o el 31 de desembre de 2013
Per veurà el BOE feu clic a : Comunicacions i Disposicions legals

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.