Beca CONAIF – Àngel Olivar – tercera edició

logoBeca3-Conaif_picnik-rLa Beca CONAIF – Àngel Olivar s’estén en la seva tercera edició a totes les àrees de les instal·lacions.
A l’octubre s’ha obert el termini per a la presentació de candidatures a la Beca CONAIF – Ángel Olivar R + D + i, instituïda per incentivar la recerca, el desenvolupament i la innovació tècnica en el sector de les instal·lacions.
La novetat més important d’aquesta tercera edició resideix en la possibilitat de presentar projectes relacionats amb qualsevol de les àrees pròpies de les instal·lacions: gas, calefacció, climatització, fontaneria, energies renovables (biomassa, solar tèrmica i fotovoltaica, etc.) Productes petrolífers, electricitat, protecció contra incendis.
La Beca, que està dotada amb un import de 12.000 euros, serà concedida a una de les sol·licituds rebudes fins al pròxim 24 de gener de 2011.

El guanyador serà seleccionat per un Comitè d’Avaluació que compta amb rellevants membres, com el Institut per Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE), el Consell General de Col·legis de Pèrits i Enginyers Tècnics Industrials, el Consell Superior de Cambres de Comerç d’Espanya , el Ministeri d’Educació, el Ministeri de Ciència i Innovació i les associacions de CONAIF de Cantabrià (AFONCA), Lleida (El Gremi), Almeria (ASINAL), València (ASEIF) i Osca (APEIFCA).

Les bases, condicions de sol licitud i altra informació relacionada amb la Beca es poden consultar al web de CONAIF www.conaif.es

3 ª BECA CONAIF – ANGEL OLIVAR

Convocatòria: Tercera
Dirigida a: Persones físiques o jurídiques associades o no a CONAIF, organitzacions sectorials representatives, centres de recerca, universitats o escoles, centres de FP, empreses privades i associacions de CONAIF.
Objecte: Incentivar la recerca, el desenvolupament i innovació tècnica en les àrees pròpies de les instal·lacions.
Dotació econòmica: 12.000 euros
Durada de la beca: 1 any
Termini: Fins al 24 gener 2011
Bases i formulari de sol licitud: Disponible en www.conaif.es

Més informació: En www.conaif.es o al telèfon de CONAIF 91-4681003 (Departament Tècnic)

Més informació en el díptic adjunt, feu clic a : pdf díptic

José Cueto García
91 468 10 03
j.cueto @ conaif.es

Madrid, 20 d’octubre de 2010

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.