PMCM:Jornades de Formació de Formadors -mesures de lluita contra la morositat

morosidad1 PMcM ha establert les dates per  a la realització de les
 Jornades de Formació de Formadors a càrrec del morosòleg
 Professor Pere Branchfield i d’altres experts en la matèria més
 de perfil jurídic. Aquestes tindran lloc els propers dimecres 24
 de novembre a Barcelona i el dimarts 21 de desembre a
 Madrid.

La finalitat de les Jornades  és poder orientar  a càrrecs de responsabilitat dels Gremis i  als responsables financers de les Empreses associades, en quant a l’aplicació de la llei 15/2010 de mesures de lluita contra la morositat.

Tot i que les dates estan fixades, la Plataforma està esperant propostes per emplaçar les citades Jornades. Així que us demanem que en cas d’estar interessats en acollir alguna d’aquestes Jornades ens ho comuniqueu per tal de comunicar a la PMcM els vostres suggeriments.

Finalment, us fem saber que la PMcM es farà responsable únicament dels costos de l’organització de l’esdeveniment (reserva sala, documentació, honoraris dels ponents, etc.) i que les Jornades tindran lloc en horari matinal de 9 a 14 hores.

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.