Circular Ajuts i Subvencions UPM 10-1-2011

CargaPesada1El Consell de Ministres espanyol ha aprovat el 23 de desembre de 2010 un quart conjunt d’iniciatives des de l’aprovació l’any 2008 del Plan de Acción para la Reducción de Cargas Administrativas. Es tracta de 88 actuacions que implicaran un estalvi de 1.979 milions d’euros, que en un 70% es dirigeixen al món empresarial i que afectaran a 8 ministeris -principalment a Justícia, Economia i Hisenda, Interior i Treball i Immigració. L’objectiu del Plan de Acción és reduir un 30% la càrregues para el conjunt de les administracions públiques abans d’acabar l’any 2012, cinc punt per sobre de l’objectiu establert a la Unió Europea. Durant el 2008 i el 2009 el Consell de Ministres ha aprovat tres acords, que han suposat aplicar un total de 159 iniciatives amb un estalvi estimat de 2.341 milions d’euros. Actualment, el 81% d’aquestes iniciatives estan finalitzades i la resta està en execució.

Entre les mesures d’aquest quart bloc aprovades dirigides a les empreses es poden destacar les següents:

Per veure tota la publicació del QUART BLOC DE MESURES PER REDUIR CÀRREGUES ADMINISTRATIVES  feu clic aquí.

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.