Memòria dels processos participatius de l’aigua – ACA

logo_aca1 Presentació de la Memòria dels processos participatius de 
 l’Aigua
que s’han  realitzat al llarg d’aquest anys.

La memòria presenta les accions realitzades des de l’any 2006 fins el 2010, per a la participació activa de la ciutadania en els processos de planificació de la gestió de l’aigua, sota els objectius plantejats en l’àmbit europeu en la Directiva Marc de l’Aigua (DMA), ja que com a ciutadans i ciutadanes tenim el dret d’incidir i opinar sobre els processos de decisions i els afers públics.
L’ACA al llargs dels diferents processos de participació, ha posat a disposició de la ciutadania tota la informació referida als processos de participació i el seu desenvolupament, acostant les eines per a facilitar l’opinió directa i activa amb caràcter previ a la presa de decisions sobre el Pla hidrològic de Catalunya.
Per accedir directament a la Memòria dels processos participatius de l’aigua la trobareu aquí.
Podreu trobar la informació a l’apartat de participació de la web de l’Agència Catalana de l’Aigua, la trobareu aquí.

Comentaris

    Deixa un comentari

    Has d'estar connectat per comentar un contingut.